HTML

Á.lom.tár

Zuhantál? Üldöztek? Elbúcsúztál? Szeretkeztél? Találkoztál? Kiáltottál? Este, délután, buszon, ébren? Azt hitted, nem álom? Emlékezz, ésküldd el!

Friss topikok

Linkblog

Zuhanós

2008.02.16. 15:26 :: wazzzaaa

Azt hiszem sokunknak van ilyen visszatérő álma! Az enyém legtöbbször ez volt:

    Régi házunknak a lépcsőháza a kertre nézett, és az egész falfelület nagy üvegtáblákból volt kirakva. Három szintes volt a ház, a legfelső emeletről pedig az addiginál szélességben és  vastagságban jóval kisebb lépcsők vittek a fekete vas padlásajtóhoz. (Még most is benne van az orromban a padlás poros-fás-cserepes meleg illata.)
    Jó meredek is volt, ráadásul az említett üvegfal felé nézett. Soha semmi gondom nem volt vele -talán egy kis tériszonyon kívül-, pedig néha felmentem én is édesapámmal TV antennát szerelni (nézni), vagy papírrepülőt kidobni egy kis ablakon.
    Ez a lépcső köszönt aztán vissza jópár zuhanós álmomban, évekkel elköltözésünk után is. Elindultam rajta lefelé a vasajtótól, egy lépcső, kettő, négy, nem tudtam kisebbet lépni, és  már zuhantam is neki üvöltve az üvegnek... Ekkor jött az ismerős zúgó fejjel, adrenalinnal teli ébredés.
    Pár pillanat volt az egész, de percekig tartott megnyugodni.

Szólj hozzá!

Címkék: ház régi üveg lépcsőház zuhanás

A bejegyzés trackback címe:

https://alomtar.blog.hu/api/trackback/id/tr64341605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása